No products in the cart.

Ask questions which are clear, concise and easy to understand.

Ask Question
  • 1 answers

Krishna 6A 2 years, 4 months ago

dill in the chart giveh below with the terms huhter-those who taxes
  • 0 answers
  • 0 answers
  • 3 answers

Laxman Bisht 3 years, 3 months ago

1chapter

Laxmi Devi 3 years, 4 months ago

Juthe chaturth path Sanskrit Mahotsav ke prashn answer

Laxmi Devi 3 years, 4 months ago

Sanskrit
  • 1 answers

Pawan Singh Gaira 3 years, 4 months ago

Why mean in hindi
  • 1 answers

Sia ? 3 years ago

17

  • 0 answers
  • 2 answers

Shri Ram 3 years, 6 months ago

Good

Gaurav Seth 3 years, 6 months ago

The result of a Mathematics test is as follows:
80, 90, 70, 80, 80, 60, 80, 70, 90, 65, 100, 60, 70, 60, 70, 85, 65, 70, 70, 85, 90, 60, 65, 80, 60
Make a frequency table for the above data and answer the following questions:
(a) What is the maximum marks obtained?
(b) How many students score less than 75 marks?
(c) How many students scored 80 marks or above?
(d) How many students appeared in the test?
Solution:
From the above information, we have the following table.

(a) Maximum marks obtained by a student = 100
(b) 5 + 3 + 6 = 14 students obtained marks less than 75.
(c) 5 + 2 + 3 + 1 = 11 students scored marks 80 or above 80.
(d) Total 25 students were appeared in the test.

  • 2 answers

R.A.Nimalan R.A 3 years, 5 months ago

Hi shiram

Gaurav Seth 3 years, 6 months ago

What must be added to 203 to get a number whose digits are reversed of the given number?
Solution:
The number obtained by reversing the digits of 203 = 302.
∴ Difference = 302 – 203 = 99
Hence, the required number is 99.

  • 1 answers

Yogita Ingle 3 years, 6 months ago

 75 cm

1.5 m = 1.5 × 100 = 150 cm

75 : 150 = 75/150 = 3/6 = 1/2

  • 2 answers

Yogita Ingle 3 years, 6 months ago

Yogita Ingle 3 years, 6 months ago

100 paise = 1 Rs

(a) 7 paise = 7 ÷ 100 = 0.07

(b) 625 paise = 625 ÷  100 = 6.25

  • 2 answers

Yogita Ingle 3 years, 6 months ago

Yogita Ingle 3 years, 6 months ago

(a) 0.05  = 5/100 = 1/20

(b) 20.25 = 2025/100 = 81/4

  • 1 answers

Yogita Ingle 3 years, 6 months ago

Write the following as decimals.
(a) Three tens and eight-tenths = <i> </i> 3 x 10 + 8 x 1/10 = 30 + 0.8 = 30.8  
(b) Fifteen point seven=  Fifteen point seven = 15.7

  • 1 answers

Yogita Ingle 3 years, 6 months ago

5 Hundreds + 3 Tens + 8 Ones + 4 Tenths
= 5 x 100 + 3 x 10 + 8 x 1 + 4 x 1/10
= 500 + 30 + 8 + 4/10
= 538 + 4/10 = 538.4

  • 2 answers

Shri Ram 3 years, 6 months ago

Super

Yogita Ingle 3 years, 6 months ago

Raja had  ₹ 7.45 .

He bought toffees for ₹ 5.20.

The balance amount left with Raja = 7.45 - 5.20 = ₹ 2.25

  • 2 answers

Shri Ram 3 years, 6 months ago

Super

Yogita Ingle 3 years, 6 months ago

Vijay bought vegetables weighing 10kg.

Out of this 3kg 200g onions , 2kg 300g tomatoes and the rest is potatoes. 

The weight of potatoes = 10 kg - ( 3.200 + 2.300)

= 10.000 - 5.500

= 4.500 

= 4 kg 500 g

  • 3 answers

Arjun Gurjar Arjun Gurjar 3 years, 6 months ago

Kanchi Hosh Mein Kendriya Pashu Ki hajar Kyon Li jaati Hogi

Satyam Kumar 3 years, 7 months ago

3.7

Govind A. 3 years, 6 months ago

Hgf
  • 0 answers

myCBSEguide App

myCBSEguide

Trusted by 1 Crore+ Students

Test Generator

Test Generator

Create papers online. It's FREE.

CUET Mock Tests

CUET Mock Tests

75,000+ questions to practice only on myCBSEguide app

Download myCBSEguide App