In obroi hotel there is enough provision for 90 customers for 20 days , if 30 more customer checked in after 4 days . Find out how many days same provision last.

Posted by Rathi Kajal (Mar 20, 2017 11:06 p.m.) (Question ID: 4284)

  • Add Comment
    Please Wait.. Editor is Loading..
  • Answers:
  • Ans. No. of Customers = 90

    Food available for days = 20

    After 4 days,

    No of customers = 90 + 30 = 120

    90 Customers ll use food = 16 days

    1 customer ll use food = 16*90 = 1440

    120 Customers ll use food = 1440/120 = 12 days

    Answered by Naveen Sharma (Mar 21, 2017 8 a.m.)
    Thanks (0)
  • Add Answer
    Please Wait.. Editor is Loading..

Sponsored Links

Download Mobile App

banner

Subscribe by E-mail

For Latest News and Updates from myCBSEguide.com
Enter your email address:

Join myCBSEguide

banner

Connect via Facebook

Sponsored Links